Öppna

Tips för matlagning

Edets hushållspapper är både smarta och hygieniska för hemma kocken

Det finns så många saker att fixa i vardagen och Edets hushållspapper hjälper dig med de flesta.Oavsett hur din vardag och dina behov ser ut finns det en möjlighet för dig att lösa den lättare med Edet hushållspapper.

Det smarta, starka och Edet hushållspapper tillfredsställer även den mest krävande hemma kocken. Använd pappret för att torka bort vatten från kött och grönsaker eller få bort fett från friterad mat innan servering.

 

Håll grönsakerna fräscha och klä in ditt grönsaksfack i kylen med Edet hushållspapper – då blir grönsakerna krispigare.

Edet hushållspapper passar bra både till kött och grönt på grillen. En grillfest kan aldrig vara fel (det är gott även vintertid)
och för att bli av med fläckar, spill och annat – se till att bjuda in Edet hushållspapper.

 

Öppna

Tips för rengöring

Starka och absorberande Edet hushållspapper kan användas för att torka av ytor över hela huset.

Vax på en duk

Vax som har droppat ner på en duk lämnar ofta permanenta fläckar. Borttagning av rester från vax och fett är enkelt med Edet Maxi hushållspapper: placera ett ark av pappret på fläcken och pressa på det med ett strykjärn på låg värme. Värmen får vaxet och fläckarna att absorberas utav pappret och fläcken försvinner. Det fungerar!

Bra planering gör halva jobbet

Du kan reducera mängden av rengöring efter matlagning igenom att skydda köksytor med ett ark av Edet Decor hushållspapper. Fukta hushållspappret lätt så att det ligger på plats. Det är den perfekta landningsytan för köksutrustning som skedar, slevar och olika mått. När du är klar med matlagningen, anväds samma papper till att torka upp smulor, kryddor och andra matrester, och så kan du bara slänga det i soptunnan.

Rödvin på duken

Det är den klassiska fläcken: rödvin på en bordsduk. Så fort man har fått en fläck så är det viktigt att man försöker få upp så mycket vätska som möjligt med Edet Torky hushållspapper. Sedan blötlägger man fläcken med mineralvatten med citron och tvättar duken i tvättmaskin.

Putsa fönster

När man ska tvätta fönster är det bäst att börja med att torka av damm och smuts från fönster och karmar. Börja på utsidan. Eftersom det är så mycket smuts på utsidan, speciellt om man bor centralt i stan, så är det viktigt att man har mycket Edet Torky tillhands. När det är dags att börja tvätta och torka av fönstren, använd Edet Torky istället för traditionella torkdukar och fönsterskrapor. Slutligen, använd hushållspapper för att torka i hörnen, på kanterna och på föntsterbänkarna.

Kampanjer

Kampanjer

Öppna kampanjer