Ju fler koder du registrerar, desto större chans att vinna!

* Obligatoriska fält

Stäng kampanjen
Stäng

Tävlingsvillkor

1. Arrangör
SCA Hygiene Products AB, Mölndals bro 2, 405 03 Göteborg (hädanefter kallad Arrangören)

2. Tävlingsvillkor
Alla över 18 år får delta i tävlingen, med undantag för Arrangörens medarbetare.

3. Tävlingens varaktighet
Tävlingen pågår till och med den 13/8 2017. Bidrag som tas emot efter det godkänns inte.

4. Hur gör du för att tävla?
Tävlingen gäller Edet Torky Original hushållspapper i 2-pack kampanjförpackningar (med tryckt information om tävlingen). Delta genom att registrera den unika samlarkoden som du hittar i kampanjförpackningen på tävlingens kampanjsida på www.edet.se. Ange din kontaktinformation och motivera varför just du ska vinna en exklusiv Weber grill! Koder som har tagits emot senast den 13/8 2017 är med i tävlingen. För varje ny kod kan du delta i tävlingen igen. Fler registrerade koder, ökar chansen att vinna!

5. Pris
Priset i tävlingen är en exklusiv Weber grill av modell Genesis® II E-310 GBS® Det är den ultimata grillen i sin klass och tillhör Webers ”Best in class” sortiment. Vinstens värde är ca 10 000 kronor.

6. Vinnare
En vinnare utses den 15/8 2017. Arrangören utser en vinnare bland alla tävlingsdeltagare, baserat på bästa motivering bland de som har registrerat flest koder.

7. Överlåtelse/publicering av pris
Vinnaren meddelas personligen. Vinnarens namn kan även komma att publiceras i arrangörens elektroniska tjänster. Vinnaren samtycker till att dennes namn och tävlingsbidrag kan komma att publiceras på Edets Facebook-sida, Instagram samt på www.edet.se

8. Arrangörens ansvar
Arrangörens kollektiva ansvar gentemot deltagarna överstiger inte värdet på eller beloppet av det pris som nämns i de officiella reglerna. Vinnaren befriar arrangören, tävlingens samarbetspartner, från allt skadeståndsansvar som uppstår eller som hävdas ha uppstått till följd av deltagande i den här tävlingen eller vid inlösen eller användning av priset.

9. Vinstskatt/byte
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren är skyldig att ta upp vinsten och värdet på vinsten i sin inkomstdeklaration till skattemyndigheterna. Vinnaren står för alla eventuella övriga omkostnader i samband med godkännande eller tillämpande av pris. Priset kan inte bytas ut mot kontanter eller andra produkter. Inga alternativa vinster kommer att erbjudas. De officiella reglerna gäller för alla deltagare. Genom att delta i tävlingen förbinder sig deltagarna att följa tävlingens officiella regler och arrangörens beslut. Arrangören förbehåller sig rätten att ändra reglerna.

Stäng regler/villkor